35 Logo pieni Joomla login

Yhdistys on perustettu 14. 5. 1981

Yhdistyksen säännöissä on toiminta ajatuksesta mainittu mm:

Yhdistyksen tarkoituksena on etsiä ja luetteloida maassamme olevia historiallisesti arvokkaita moottoriajoneuvoja, edistää niiden entistämistä ja säilyttämistä, kehittää kansainvälistä kanssakäymistä ja yhteydenpitoa vastaavien ulkomaisten järjestöjen kanssa, sekä vaalia korkeampaa ajokulttuuria.

Jäsenistö koostuu sekä maastoautoilijoista, henkilöautoilijoista että museoajoneuvojen vaalijoista. Meitä on tällä hetkellä reilu 350 jäsentä.

Yhdistyksen toiminta muodostuu kokoontumis-, maasto- ja vuosiajoista, kerhoilloista, jäsenlehden toimittamisesta – ja tietenkin pikkujoulujuhlista. 

Yhdistyksen omat, koko perheelle tarkoitetut kokoontumiset ja vuosiajot pyritään järjestämään yleisesti kiinnostaviin kohteisiin. Onnistuneimpia - eri puolilla Suomea järjestetyistä tapahtumista - ovat olleet paikallisen jäsenistön toteuttamat.

Siten on Rover Ystävien kohta 40-vuotisella taipaleella vierailtu lähes kaikissa varteenotettavissa automuseoissa, useissa mielenkiintoisissa kulttuurimiljöissä, syöty hyvin lukemattomissa pitokartanoissa jne..

Muutaman muun autokerhon kanssa järjestetään vuosittain elokuinen Britit Kohtaavat -päivä, jonka pitopaikka on yleensä tunnelmallinen maisema historiallisine miljööneineen. Tapahtumassa on kukin autokerho aina vuorollaan järjestelyvastuussa.

Yhdistyksen lehti "Rover Ystävät" -ilmestyy tavallisesti 1-2 kertaa vuodessa riippuen sisällön määrästa ja sisältyy vuosijäsenmaksuun joka on edelleen vain 25 euroa / vuosi. Meillä ei ole mitään liittymismaksua.

 

Tervetuloa Rover Ystävät kerhoon

Hallitus