100X100 RF LOGO

Alla olemme luetelleet kerhon kaikki käytössä olevat sähköposti ja niiden tarkoitusperä.

Pääasiallinen sähköpostiosoite on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. - Tämä osoite on tarkoitettu yleiseen yhteydenottoon.

Jäsenasiat hoidetaan yhtenäisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteen kautta. 

HUOM! näillä sivuilla on myös olemassa erinäinen määrä erilaisia sähköisiä lomakkeita joita voi tietenkin hyödyntää yksinkertaisten asioiden hoitoon kuten sähköpostin, autotietojen ja osoitteiden muokkausta / korjausta varten. Katso päävalikosta kohta "SÄHKÖISET LOMAKKEET" 

Tiedotus porukka lukee ja vastaa seuraava osoittetta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tätä käytämme tavallisesti tapahtumien ilmoittautumiseen.

Sitten ylläpito löytyy osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..Tänne voi kirjoittaa jos on toiveita tai ehdotuksia sivujen sisällölle tai parannus ehdotuksia. 

ROVER YSTÄVÄT -lehti
Tietenkin lehdellä on ihan oma sähköposti ja se on: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tältä voi kysellä kerhon lehteä koskevia asioita. 

FORUM.ROVERFRIENDS.FITämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. on kerhon keskustelupalstalle varattu oma osoite.